Novice

CovidBoosterCall

Covid-19 Booster Call

Podjetje Magneti Ljubljana, d.d. je od EIT RawMaterials v okviru razpisa »Covid-19 Booster Call« prejelo sredstva za pospešitev industrijske proizvodnje dveh novo razvitih razredov Sm2Co17 magnetov, predhodno razvitih v laboratoriju. Novi razredi ponujajo izboljšane magnetne lastnosti, večje ravnosti krivulj razmagnetenja in / ali ostanka in največjega energijskega produkta v primerjavi z obstoječimi serijskimi magneti SmCo. Novi razredi zapolnjujejo vrzel v magnetnih lastnostih s prevladujočimi trajnimi magneti REE; NdFeB. Projekt se je začel 6. julija 2020, njegov cilj pa je potrditi ocene v pilotni proizvodnji do decembra 2020.

CovidBoosterCall

EITRawMaterials

EcoVadis silver medal

Srebrna medalja za EcoVadis

EcoVadis, najbolj priznan ocenjevalec za področje trajnostnega poslovanja, je leta 2020 podjetju Magneti Ljubljana d.d. podelil srebrno medaljo za izredne dosežke na področju družbene odgovornosti. Podrobnosti v zvezi s kriteriji ocenjevanja so dostopne na ww.ecovadis.com.

EcoVadis silver medal

Oddajamo poslovne prostore – Stegne 25A

Oddajamo poslovne prostore v Stegnah.

Možnost najema pisarniških/skladiščnih prostorov (1. nadstropje) v skupni izmeri 2000 m2 in laboratoriji (čisti prostori v pritličju) v skupni izmeri 260 m2.

Možnost dogovora glede delitve površine na manjše enote.

Možnost najema parkirnih mest.

Prostori so na razpolago takoj, cena najema po dogovoru.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št.: 059097812, oziroma na mail: katja.plestenjak@magneti.si.

Magneti Ljubljana, poslovni prostori - slika 1